Torsdags træning

Deltag i vores ugentlige torsdags træninger

Forskellige niveauer tilpasset til dig

Vælg mellem fire forskellige niveauer hver uge

Kør med Cranks hver torsdag. Vi har fire forskellige niveauer så du kan finde præcis det niveau som passer dig

Pres dig selv: Fast

Test dig selv på vore Fast Ride. Der bliver kørt nord på for at køre et "mini-cykelløb" hvor du kan få testet dig selv. Fast er et drop ride, hvilket betyder, at du i tilfælde af defekter selv skal finde vej op til gruppen igen. Vær forberedt på et højt tempo omkring 33-36 km/t. Denne tur er for erfarne cyklister, der gerne vil udfordre sig selv.

Social Plus: Social og sjov

"Social Plus" gruppen er for dem som gerne vil have en sjov og social tur, med en udfordring. Social Plus kører 60-70 km og med en hastighed på omkring 30-33 km/t. Gruppen er åben for alle deltagere. Social Plus inkluderer et lille interval eller race. Turen er en no drop ride hvor der vil blive ventet ved defekter.

Women's Ride

Vores "Women's Ride" er en cykel tur for kvinder med kvinder. "Women's Ride" kører 45-60 km med en gennemsnitlig hastighed på 25-28 km/t. Turen fokusere på det sociale og at . Turen er guidet af en kvindelig ride leader.

Social: Kør med på en Social tur

Kør en social tur på vores "Social Ride". Social kører 50-60 km med en gennemsnitlig hastighed på 28-30 km/t. Turen fokusere på det sociale aspekt af cykling, og er derfor også en no drop ride. Turen er guidet af erfarne ride leaders, der sikrer, at alle føler sig komfortable, og at alle kommer hjem sammen som en gruppe.

Find din perfekte torsdags tur hos Cranks and Coffee

Torsdage blev lige meget sjovere! Kom og kør med Cranks and Coffee for en ugentlig dosis cykling, frisk luft og socialt samvær. Uanset om du er en erfaren rytter eller en nysgerrig nybegynder, har vi en tur, der passer perfekt til din stil.

Vi håber at se dig.